Verdriet bij Entorno zit dieper dan bij Leontine – Ditjes en Datjes

thumbnail
Marco Borsato

Al langer rommelde het in het huwelijk van Entorno Borsato en Leontine Borsato. De buren vermoedden iets toen ze de utilitario van Entorno lange tijd niet op de oprit zagen staan en ook een vriend zegt nu dat er iets bekend was bij hem. 

‘Meer flinke dips’

,,Natuurlijk wisten we dat ze op dit moment niet op de top van hun geluk zaten, maar een scheiding? Nee, die zag ik niet aankomen”, zegt de bron tegen weekblad Weekend over het huwelijk. ,,Ze hebben in het verleden wel meer flinke dips gehad, maar daar wisten ze eigenlijk altijd bovenop te komen.” Helaas lijkt het erop dat het deze keer anders verloopt.

knoop doorgehakt

Naar verluidt heeft Leontine de knoop doorgehakt en besloten na meer dan twintig jaar samen te zijn geweest te scheiden van Entorno. Een enorme klap, ook voor hun drie kinderen. ,,Ze zijn er allebei kapot van, al krijg ik wel het gevoel dat het verdriet bij Entorno dieper zit dan bij Leontine”, zegt de bron tegen Weekend. ,,Hij had zich echt voorgenomen dat ze hier samen uit zouden komen. Dat dit uiteindelijk zo anders is gelopen, vindt hij vreselijk en ziet hij als een enorm falen.”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Back To Top